جدیدترین بررسی فنی میکروفون های ترجمه همزمان
1402-03-21
همایش ها و نمایشگاه های یزد
1402-04-30
Show all

همایش ها و نمایشگاه های بین المللی تهران

همایش های تهران

همایش ها و نمایشگاه های ملی و بین المللی در تهران

سالانه کنفرانس ها، همایش ها، رویداد ها و نمایشگاه های متعددی در سطوح ملی و بین المللی در شهر تهران برگزار می شود که در ادامه به تعدادی از رویدادهای برگزار شده در سال 1401 و محورهای اصلی شان می پردازیم. حضور چند مترجم همزمان در تهران می تواند این همایش ها و نمایشگاه ها را برای عموم و متخصصان قابل استفاده نماید. واکه هم اکنون دارای 24 مترجم همزمان در تهران است که در سطوح مختلف فعالیت می نمایند. در این نوشته نگاهی به همایش ها و کنفرانس های پیش رو در سه ماه اول سال 1402 نیز خواهیم انداخت.

بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی مواد شوینده، پاک کننده، بهداشتی، سلولزی و ماشین آلات وابسته

(29th International Exhibition of Detergents, Cleaners, Hygiene, Cellulose Products and Related Machinery)

مجری: شرکت سامع پاد نوین

تاریخ برگزاری: ۱۴ لغایت ۱۷ اردیبهشت 1401

محل برگزاری: محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران

وبسایت: www.spnco.net

بیش از ۳۰۰ شرکت بزرگ داخلی و خارجی، با حضور در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی مواد شوینده، پاک کننده، بهداشتی، سلولوزی و ماشین آلات وابسته، جدید‌ترین تولیدات، صنایع و خدمات خود را به نمایش گذاشتند.

نهمین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل ریلی، صنایع، تجهیزات و خدمات وابسته

(9th International Exhibition of Rail Transportation, Related Industries & Equipment)

مجری: شرکت نمایشگاهی میلاد نور

تاریخ برگزاری: 3 الی 6 خرداد 1401

محل برگزاری: محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران

وبسایت: www.miladfair.com

نهمین نمایشگاه بین المللی حمل ونقل ریلی، صنایع، تجهیزات و خدمات وابسته که همانند سال های قبل در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران در تاریخ 3 الی 6 خرداد ماه 1401 برگزار شد، مهم ترین رویداد تخصصی صنعت حمل ونقل ریلی کشور تلقی می شود. در این نمایشگاه شرکت های داخلی به ارائه جدید ترین دستاوردها، تولیدات، تجهیزات و خدمات مرتبط با حوزه حمل ونقل ریلی پرداختند.

پنجمین نمایشگاه بین المللی صنعت شیشه، بلور، کریستال، ماشین آلات، تجهیزات و صنایع وابسته

(5th Iran Glass Show)

مجری: شرکت نمایشگاهی آوای موفق ایرانیان

تاریخ برگزاری: 5 الی 8 تیر 1401

محل برگزاری: محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران

وبسایت: www.irglassshow.com

هدف از برگزاری نمایشگاه بین المللی صنعت شیشه، بلور، کریستال، ماشین آلات و تجهیزات و صنایع وابسته کمک به توسعه این صنعت و تدوین نقشه راه پيش روی صنعت شيشه كشور با بررسی وضعيت اين صنعت در داخل کشور و مقایسه آن با کشورهای پیشرو در این حوزه می باشد. از آنجايی كه صنعت شيشه يكی از صنايع با ارزش افزوده بالا در ميان صنايع جهان و كشور به حساب مي آيد، اين نمایشگاه سعی بر این دارد که توسعه این صنعت بر مبنای آينده پژوهی در صنعت شيشه صورت گیرد و اهداف كلان و راهبرد های دستيبابی به چشم انداز به خوبی تدوين و مشخص شود. در هر حال شرکت صنایع نمایشگاهی آوای موفق  ایرانیان  با برگزاری نمایشگاه شیشه و صنایع وابسته سعى دارد ضمن گسترش مبادلات خارجى و عقد قراردادهاى بازرگانى جديد، بازارهاى صادراتى و فروش داخلى توسعه يافته و با شرکاى تجارى جديد پيوند حاصل شود.

ششمین کنفرانس ملی نوآوری و فناوری علوم زیستی شیمی ایران

(6th National Conference on Innovation and Biotechnology of Life Sciences, Chemistry of Iran)

برگزار کننده: انجمن مديريت و مهندسي توسعه فناوری و دانشگاه جامع علمی کاربردی، فرهنگ و هنر (واحد 6)

تاریخ برگزاری: ٢٩ تیرماه ۱۴۰۱

وبسایت کنفرانس: http://bc.bcnf.ir/

ششمین کنفرانس ملی نوآوری و فناوری علوم زیستی شیمی ایران در تهران در تاریخ 29 ام تیرماه 1401 در حوزه های زیر توسط انجمن مديريت و مهندسی توسعه فناوری و دانشگاه جامع علمی کاربردی، فرهنگ و هنر (واحد 6)، برگزار گردید.

  • حوزه های شیمی: شیمی معدنی، شیمی تجزیه، شیمی فیزیک، شیمی آلی، نانوشیمی، شیمی هسته ای، شیمی محاسباتی، شیمی کاربردی، شیمی آلی- فلزی، شیمی کاتالیست، بیوشیمی معدنی، تصفیه آب، بیوشیمی، شیمی محیط زیست، فیتوشیمی، شیمی پلیمر، شیمی صنایع غذایی، شیمی رنگ، سرامیک، چسب و …، ژئو شیمی

محورهای:  

1- نانوکامپوزیت ها و پلیمرها

2- سنتز مواد آلی: از آزمایشگاه تا صنعت

3- شیمی سبز و تصفیه آب و پساب

4- نانو شیمی و دارو رسانی

5- کاتالیست ها و نانو کاتالیست ها: سنتز و کاربردها

6- رنگ، چوب و چرم

7- خودرو، دریا و هوا و فضا

8- دارویی، آرایشی و بهداشتی

9- مواد غذایی، گیاهان دارویی و کشاورزی

10- نفت، گاز و پتروشیمی

11- الکتروشیمی صنعتی و خوردگی

12- اسانس، فیتوشیمی، استخراج و جداسازی

13- انرژی های نو و تجدید پذیر

14- مدل سازی، شبیه سازی و استاندارد سازی

  • زیست‌ شناسی گیاهی

فیزیولوژی گیاهی، سیستماتیک و اکولوژی گیاهی، سلولی و تکوینی گیاهی

  • زیست‌ شناسی جانوری

فیزیولوژی جانوری، بیوسیستماتیک جانوری و اکولوژی جانوری، بافت ‌شناسی

  • زیست‌ شناسی سلولی و ملکولی

ژنتیک، بیوشیمی، بیوفیزیک و میکروبیولوژی

  • زیست‌ شناسی کاربردی

بیوتوریسم، زیست شناسی و توسعه تجارت ملی، زیست شناسی و کارآفرینی، حفاظت از تنوع زیستی و حفظ محیط زیست، کارکرد های تنوع زیستی با محوریت جنگلهای هیرکانی، اتنوبوتانی و…

  • فناوری های نوین در زیست شناسی

بیوتکنولوژی، نانو بیوتکنولوژی، بیوتکنولوژی پزشکی، بیوانفورماتیک، و…

چهاردهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه)

(14th International Exhibition of Exchange, Bank & Insurance)

مجری: شرکت برنامه ریزی نمایشگاهی بانیان امید

تاریخ برگزاری: 2 الی 5 مرداد 1401

محل برگزاری: محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران

وبسایت: www.iranfinex.org

چهاردهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه) در تاریخ 2 الی 5 مرداد ماه 1401 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران توسط شرکت برنامه ریزی نمایشگاهی بانیان امید برگزار شد. نمايشگاه بین المللی صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه) که به عنوان بزرگترين رويداد ايران كه سالانه با حضور جمع كثيری از شركت های توانمند داخلی و خارجی در زمينه ی بورس، بانک و بيمه برپا می ‌گردد، فرصت بسيار مغتنمی است تا شركت های فعال، دستاورد ها و خدمات خود را در معرض بازديد دست‌ اندركاران و متخصصان اين عرصه قرار دهند و با در نظر گرفتن روند تقاضای بازارها و سمت و سوی رشد اين عرصه، فعاليت ها و نوآوری های آتی خود را معرفی نمايند.

هفدهمین نمایشگاه بین المللی قطعات، لوازم و مجموعه های خودرو

(17th International Auto Parts Exhibition)

مجری: شرکت بازرگانی بین المللی ایدرو

تاریخ برگزاری: 9 الی 12 آبان 1401

محل برگزاری: محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران

وبسایت: www.idro-fairs.com

هفدهمین نمایشگاه تخصصی قطعات و مجموعه های خودرو با حضور 600 شرکت داخلی و 55 شرکت خارجی از 11 کشور هلند، ایتالیا، آلمان، ترکیه، هند، چین، امارات، کره جنوبی، تایوان، ژاپن و اندونزی، در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران از 9 الی ۱۲ آبان ماه 1401 برگزار شد.

بیستمین کنفرانس ژئوفیزیک ایران

(20th Iranian National Geophysical Conference)

سازمان علمی برگزار کننده ی همایش: دانشگاه تهران

انجمن علمی: انجمن علمی ژئوفیزیک ایران

تاریخ برگزاری: ۱ الی 2 آذر ۱۴۰۱

وبسایت کنفرانس: www.nigsconference.ir

بیستمین کنفرانس ژئوفیزیک ایران در تاریخ یکم و دوم آذرماه 1401 در مؤسسه ی ژئوفیزیک دانشگاه تهران برگزار گردید. محورهای اصلی این کنفرانس عبارت ‌اند از:

  • فیزیک زمین: زلزله ‌شناسی، لرزه‌ شناسی، گرانی ‌سنجی، ژئو مغناطیس، ژئو الکتریک، الکترومغناطیس، پیش ‌نشانگرهای زمین ‌لرزه، ژئوفیزیک محاسباتی، ژئوفیزیک معدنی، ژئوفیزیک اکتشافی نفت، زمین ‌گرایی، سنجش از دور در علوم زمین، سن ‌سنجی و زلزله ‌شناسی دیرین، ژئودینامیک، لرزه زمین ساخت و تکتونیک فعال
  • فیزیک فضا: دینامیک و فرایندهای گردش کلی جو، اقلیم ‌شناسی فیزیکی و فرآیند های سطحی، دینامیک شاره ‌ها، فیزیک و فرآیند های ترمودینامیکی جو، هیدرولوژی و هواشناسی، آب ‌شناسی، پیش‌ بینی جوی و پدیده‌ های میان مقیاس، فیزیک خورشید، نجوم و کیهان ‌شناسی، مدل ‌سازی عددی جو و اقیانوس، ازن و آلودگی هوا، مسائل زیست ‌محیطی و مدل ‌سازی آلودگی آب ‌وهوا، فیزیک دریا و فرآیند های ساحلی، شیمی جو – اندرکنش هواویز، ابروتابش، سنجش از دور جو و اقیانوس

سومین کنفرانس کاربرد کامپوزیت در صنایع ایران

(3rd Conference on the Use of Composites in Iranian Industries)

سازمان علمی برگزار کننده ی همایش: دانشگاه تهران
برگزار کننده: آزمایشگاه تحقیقاتی کامپوزیت

تاریخ برگزاری: 5 و 6 بهمن 1401

وبسایت کنفرانس: www.irancomp.ut.ac.ir

امروزه استفاده از کامپوزیت ‌ها در صنایع مختلف به علت مزایای منحصر به فرد آنها همانند خواص مکانیکی و استحکامی بالا، وزن پایین، مقاومت در برابر خوردگی، فرکانس طبیعی بالا و عمر مناسب در برابر پدیده خستگی رونق خاصی پیدا کرده ‌است. توسعه فرآیند های تولید نیز موجبات تولید قطعات کامپوزیتی مبتنی بر زمینه پلیمر را به گونه ‌ای بسیار ارزانتر و کار آمدتر از سایر کامپوزیت ‌ها فراهم نموده‌ اند. کامپوزیت‌ های پایه پلیمری به عنوان مهمترین گروه کامپوزیت ‌ها در طیف گسترده ‌ای از صنایع مختلف بکار گمارده می‌ شوند. قلمرو کاربرد این دسته از کامپوزیت‌ ها تنها به صنایع رده بالایی همچون صنایع هوا – فضا و نظامی محدود نشده  و حتی در ساخت وسایل خانگی، وسایل ورزشی و قطعات رده پایینی همچون وسایل بهداشتی نیز استفاده می ‌شوند. از این رو، دانشکده ی علوم و فنون نوین دانشگاه تهران به همراه آزمایشگاه تحقیقاتی کامپوزیت مفتخر به برگزاری سومین کنفرانس کاربرد کامپوزیت در صنایع ایران در تاریخ 5 و 6 بهمن 1401 در تهران بود. محورهای این کنفرانس عبارت اند از: طراحی و تحلیل، روش های تولید و آزمون، زمینه های کاربرد، بازاریابی و استراتژی، عوامل طبیعی و محیطی، تعمیر و نگهداری، نانو فناوری در کامپوزیت، موضوعات خاص.

چهارمین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت – نوآوری و فناوری

(4th National Conference on Petroleum Geomechanics, Innovation and Technology)

برگزار کننده: انجمن ژئومکانیک نفت ایران و پژوهشکده ی بهره وری صنعت نفت ِ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

تاریخ برگزاری: 11 الی 13 بهمن 1401

وبسایت کنفرانس: https://pgc2023.kntu.ac.ir/

انجمن ژئومکانیک نفت ایران و پژوهشکده ی بهره وری صنعت نفت دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی چهارمین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت – نوآوری و فناوری را در تاریخ ۱۱ الی 13 بهمن ماه ۱۴۰۱ در شهر تهران برگزار کردند. این همایش ذیل محورهای اصلی همچون نوآوری و فناوری، پایش و مدیریت ریسک، تزریق و ذخیره‌ سازی گازها، ازدیاد برداشت و توسعه میادین، مخازن غیرمتعارف هیدروکربنی، انرژی‌ های نو شامل زمین گرمایی، مطالعات تجربی ژئومکانیک مخازن، حفاری چاه‌ های نفت، گاز و آب‌ های ژرف، مطالعات ژئوفیزیکی و اکتشاف میادین، مدل ‌سازی ژئومکانیکی و بهینه ‌سازی تولید و محیط ‌های متخلخل شامل مخازن و کاتالیست‌ها برگزار گردید. این همایش پس از برگزاری سه دوره ی موفق، یکی از رویدادهای مهم ملی ژئومكانيك در حوزه ی صنایع نفت و گاز و استحصال آب های ژرف کشور بوده است.   

هفتمین همایش بین المللی دانش و فناوری مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران

(7th International Conference on Science and Technology of Electrical, Computer and Mechanical Engineering of Iran)

برگزار کننده: موسسه ی برگزار كننده ی همايش های توسعه محور دانش و فناوری سام ايرانيان

تاریخ برگزاری: ۲۷ اسفند ۱۴۰۱

وبسایت کنفرانس: www.utconf.ir

موسسه ی برگزار كننده ی همايش های توسعه محور دانش و فناوری سام ايرانيان در تاریخ ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ هفتمین همایش بین المللی دانش و فناوری مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران را در شهر تهران برگزار کرد. محورهای اصلی این همایش عبارت اند از:

  • دانش و فناوری مهندسی برق: قدرت، کنترل، مخابرات، الکترونیک، مکاترونیک، مخابرات نوری، مهندسی پزشکی، تکنولوژی فشار قوی، پزشکی (بیوالکتریک(، ماشین های الکتریکی، هوش ماشین و رباتیک
  • دانش و فناوری مهندسی کامپیوتر: امنیت و شبکه، نظریه ی محاسبه، هوش مصنوعی، محاسبات علمی، معماری کامپیوتر، معماری نرم افزار، مهندسی نرم افزار، سیستم های هوشمند، شبکه های کامپیوتری، سیستم های کامپیوتری، فناوری اطلاعات و ارتباطات
  • دانش و فناوری مهندسی مکانیک: مکانیک جامدات، مکانیک سیالات، مهندسی تاسیسات، مکانیک محاسباتی، انرژی و محیط زیست، مهندسی پزشکی و مکاترونیک، مکانیک ماشین های کشاورزی، بیومکانیک، میکرو و نانو مکانیک، طراحی و ساخت، سازه های مکانیکی، ساخت و تولید و فن آوری های پیشرفته، مکانیک نفت، گاز، پتروشیمی و پالایشگاه، صنایع هوا – فضا، کامپوزیت ها و مواد مرکب، مکانیک صنایع خودرو، حمل و نقل دریایی و ریلی، دینامیک، ارتعاشات و کنترل، ترمودینامیک و انتقال حرارت، نوآوری در نيروگاه های آبی، حرارتی، هسته ای و انژی های تجدید پذیر
  • محور های ویژه: مدیریت سیستم های اطلاعاتی، سیستم های اطلاعاتی پیشرفته، سیستم های چند رسانه ‌‌ای، مدیریت منابع اطلاعاتی، مهندسی مخابرات امن، کسب ‌و‌کار الکترونیکی، تجارت الکترونیکی، مدیریت تکنولوژی، امنیت اطلاعات، مدیریت دانش، مدیریت رسانه

اولین کنفرانس بین المللی پژوهش در جغرافیا و گردشگری

(1st International Research Conference in Geography & Tourism)

برگزار کننده: انجمن سامانه های اطلاعات مکانی ایران و پژوهشگاه آموزش و تحقیقات مهندسی

تاریخ برگزاری: ۲۹ اسفند ۱۴۰۱

وبسایت کنفرانس: www.geocnf.ir

اولین کنفرانس بین المللی پژوهش در جغرافیا و گردشگری در شهر تهران در تاریخ ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ توسط انجمن سامانه های اطلاعات مکانی ایران و پژوهشگاه آموزش و تحقیقات مهندسی حول محورهای اصلی در پی آمده برگزار گردید.

محورهای کنفرانس: جغرافیا و برنامه ریزی روستایی – تحولات جغرافیایی جمعیت ایران – تاثیر توسعه ی گردشگری در تولید صلح، امنیت، تفاهم و درآمد – چالش های زیست محیطی اماکن گردشگری – زیرساخت های الکترونیکی گردشگری و گردشگری مجازی – جغرافیا و برنامه ریزی شهری – مطالعات آینده پژوهی در حوزه های شهری – توسعه پایدار شهری و چشم انداز آینده – شهرسازی نوین و توسعه پایدار – عوامل طبیعی و انسانی موثر بر ناپایداری شهرها – شهر هوشمند و کاربرد فناوری ‌های نوین در ساخت و توسعه شهری – جغرافیا، تغییرات آب وهوایی، شهرسازی پایدار – کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی درشهرسازی و مدیریت شهری – بافت فرسوده و سکونتگاه های غیر رسمی (چالش ها و راهکارها) – جغرافیا، امنیت شهری و توسعه پایدار – کاربرد فناوری‌ های نوین در تحلیل فضایی جرائم اجتماعی – شهروند، فرهنگ شهرنشینی و حقوق شهروندی – گردشگری شهری و اقتصاد پایدار – مدیریت و برنامه ریزی شهری مبتنی بر فناوری های نوین – کاربرد فناوری های نوین در مدیریت بحران شهری – کاربرد فناوری های نوین در پایش مخاطرات شهری – شهر خلاق و توسعه ی گردشگری شهری – بازآفرینی شهری – جغرافیای طبیعی (ژئومورفولوژی) –  کاربرد فناوری های نوین در مطالعات ژئومورفولوژی – کاربرد ژئومورفولوژی در برنامه ریزی محیطی – کاربرد فناوری های نوین در پایش مخاطرات با منشا زمین ساختی (زلزله، رانش زمین، فرونشست) – ژئومورفولوژی و گردشگری (ژئوتوریسم، اکوتوریسم، ژئوپارک و…) – کاربرد فناوری های نوین در پایش چشم اندازهای ژئومورفولوژیکی – ژئوسایت، ژئوپارک و ژئودایورسیتی – جغرافیایی طبیعی (اقلیم شناسی).

نگاهی به تعدادی از کنفرانس های ملی و بین المللی در سه ماه اول سال 1402 در تهران

چهارمین کنفرانس ملی توسعه ی پایدار در علوم مدیریت و حسابداری ایران

(4th National Conference on Sustainable Development in Management and Accounting Sciences of Iran)

برگزار کننده: موسسه ی آموزش عالی راهیان نوین دانش، مرکز بین المللی همایشها و سمینارهای توسعه پایدار علوم جهان اسلام

تاریخ برگزاری: ۳۱ فروردین ۱۴۰۲

وبسایت کنفرانس: www.vsconf.ir

محورهای کنفرانس:

 مدیریت: مدیریت دانش – مدیریت دولتی –  مدیریت بازرگانی  – مدیریت تحقیق و توسعه – مدیریت صنعتی – مدیریت آموزشی – مدیریت اجرایی – مدیریت استراتژیک – مدیریت تکنولوژی – مدیریت ریسک – مدیریت کشاورزی – کار آفرینی و کسب و کارهای نوپا – استارت آپ و شرکت ها دانش بنیان – سایر مباحث مرتبط با علوم مدیریت
حسابداری: حسابداری منابع انسانی – حسابداری سرمایه ی فکری – حسابداری دولتی و پاسخگویی – بانکداری نوین و الکترونیک – قوانین و استاندارد های حسابداری – مدیریت مالی و حسابداری –  مدیریت بازار و حسابرسی – سایر مباحث مرتبط با علوم حسابداری

چهارمین کنفرانس ملی شهرسازی و معماری دانش بنیان

(4th National Conference On Knowledge-Based Urban Development and Architecture)

سازمان علمی برگزار کننده ی همایش: دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران

تاریخ برگزاری: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲

وبسایت کنفرانس: www.kbau.ir

محورهای کنفرانس:

شهرسازی و معماری دانش بنیان: توسعه شهری دانش بنیان و رقابت پذیری شهری، توسعه شهری دانش بنیان و برند سازی شهری، توسعه شهری دانش بنیان و رویداد مداری شهری، توسعه شهری دانش بنیان و هوشمند سازی شهری، توسعه شهری دانش بنیان و شهر خلاق
تاب آوری شهری: تاب آوری شهری در مواجه با بلايای طبيعی، تاب آوری شهری در دوران كرونا و پسا كرونا، تاب آوری شهری و الگوی حكمروايی خوب شهری، تاب آوری شهری و مشاركت عمومی و توانمند سازی شهروندان، تاب آوری شهری در بافت های فرسوده
توسعه پایدار در معماری و شهر سازی: مفهوم شناسی معماری و شهرسازی  پایدار در دوران معاصر، شهرسازی و توسعه پایدار شهری، معماری پايدار و ساختمان‌های هوشمند، معماری بومی و پايداری، معماری پایدار و تغيير اقليم و چگونگی مصرف انرژی، منظر شهری پايدار، انرژی های نو در معماری، برنامه ريزی انرژی در طرح های معماری و شهرسازی، روش ها و فناوری های نو در معماری و شهرسازی پایدار
بازآفرینی شهری: مفهوم شناسی بازآفرینی شهری در نظر و عمل، بازآفرینی شهری و کیفیت زندگی، مرمت بافت ها و آثار تاریخی، معماری و هویت شهری،
گرافیک شهری و معماری خیابانی

اولین کنفرانس بین المللی مطالعات مدیریت، فرهنگ و هنر

(1st International Conference on Management Studies, Culture and Art)

برگزار کننده: موسسه پژوهشی مدیریت مدبر با مشارکت دانشگاه جامع علمی کاربردی خانه ی کارگر اسلامشهر (استان تهران)

تاریخ برگزاری: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲

وبسایت کنفرانس: www.icmsca.ir

محورهای کنفرانس: مدیریت، فرهنگ، هنر و سایر موضوعات مرتبط

هشتمین کنفرانس بین المللی و ملی مطالعات مدیریت، حسابداری و حقوق

 (8th International and National Conference on Management Studies, Accounting and Law)

برگزار کننده: موسسه پژوهشی مديريت مدبر

تاریخ برگزاری: ۱۷ خرداد ۱۴۰۲

وبسایت کنفرانس: www.iicmo.ir

محورهای کنفرانس: مجموعه ی مديريت، مجموعه ی حسابداری، مجموعه ی حقوق، مطالعات بين رشته ای در مديريت و حسابداری، مطالعات بين رشته ای در مديريت و حقوق

فرشید مسگریان
من، فرشید مسگریان حقیقی، مترجم شفاهی زبان انگلیسی، مترجم حقوقی و پژوهشگر مطالعات ترجمه هستم. من در مقطع کارشناسی، در رشته ی تربیت مترجم زبان انگلیسی (1396) و در مقطع کارشناسی ارشد (1399) در رشته ی مطالعات ترجمه، از دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران مرکزی، فارغ التحصیل شدم. زمینه های پژوهشی اینجانب مطالعات ترجمه، مطالعات ترجمه ی شفاهی، ترجمه ی حقوقی، زبانشناسی کاربردی و تحلیل گفتمان انتقادی است. علاوه بر عضویت در سازمان مترجمان بدون مرز و انجمن زبانشناسی ایران، دانش آموخته ی دوره ی تربیت مترجم شفاهی موسسه واکه و دوره ی ترجمه شفاهی دانشگاه RMIT استرالیا هستم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *